Kies de juiste aanbieder

De bedrijven die hieronder zijn vermeld zijn de bedrijven die meedoen aan de collectieve inkoop- en kortingsactie van het Regionaal Energieloket. Meer informatie over deze actie hoort u tijdens de Informatiemarkt Energiebesparing op 11 april in Het Bruisend Hart 

De inschrijving voor de groepsaankoop start op 11 april en sluit op 11 mei 2019.

U wilt aan de slag met energiebesparing en u bent op zoek naar een ander bedrijf uit de regio?

Ook hiervoor kunt u terecht bij het Regionaal Energieloket. Klik HIER voor meer informatie.

Quist vloerisolatie is gespecialiseerd in vloerisolatie. We zijn actief met drie isolatieteams. We hebben 12 jaar ervaring met isoleren. Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit. Goede kwaliteit staat bij ons voorop. We leggen de lat altijd hoog. Vloerisolatie is onze passie, we willen u laten genieten van een warme vloer. Zo genieten wij van ons vak.

Om het beste resultaat te behalen gaan we graag eerst met u in gesprek om te kijken wat de wensen en de knelpunten zijn. Dat kan zijn: koude vloer, tocht of vocht in de woning of bijvoorbeeld willen besparen op de energierekening.

ISOhome heeft zich gespecialiseerd in het isoleren van vloeren. En daar kunnen we u alles over vertellen. Graag komen wij bij u langs om uw situatie te bekijken en te bespreken. Want geen een vloer ziet er het zelfde uit.

Wij hebben diverse producten in ons assortiment die we u kunnen aanbieden en monteren. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vink Isolatie Culemborg (VIC) is dé specialist als het gaat om kruipruimte-isolatie en spouwmuurisolatie.

U kunt bij ons terecht voor een groot aantal specialismen op het gebied van de isolatie van uw bedrijfspand of woonhuis.

Wij isoleren uw kruipruimte, spouwmuur of dak op vakkundige wijze. Ook produceren en leveren wij diverse isolatiematerialen.

Groenwaarts is een coöperatie van samenwerkende installatiebedrijven in de Alblasserwaard en houdt zich bezig met energiebesparing en duurzame energie-oplossingen. Deze bedrijven zijn een samenwerking gestart om kennis uit te  wisselen en gezamenlijk in te kopen. Klanten van Groenwaarts zijn daarom verzekerd van aantrekkelijke prijzen, een vakkundig advies èn professionele montage door een gekwalificeerd bedrijf. Een scherpe offerte, perfecte montage en tot 12 jaar garantie op zonnepanelen èn montage van de installateur in de regio.

Het nieuwe elektrische verwarmen met Infraroodpanelen van Maxxinno!

NB: Maxxinno doet niet mee aan de collectieve inkoopactie, maar was wel aanwezig op de informatiemarkt

Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis.

Stel een vraag

Versturen
Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld u aan en blijf op de hoogte van de laatste duurzame ontwikkelingen in Hoornaar

Aanmelden
Contact

Duurzaam Hoornaar is een initiatief van Dorpsraad Bruisend Hoornaar

info@duurzaamhoornaar.nl

Privacy statement

© Duurzaam Hoornaar