Benieuwd wat uw buren al doen aan energiebesparing?

Benieuwd naar wat bewoners al hebben gedaan of gaan doen om hun woning te verduurzamen? Lees hier de verhalen van mensen uit uw buurt.

Wilt u ook uw verhaal delen met anderen? Laat het ons graag weten! Stuur een mailtje naar info@duurzaamhoornaar.nl en we nemen hierover contact met u op!

Rik, Elsemiek en Mees

De mensen in Hoornaar zijn al jaren gewend om over het boerenbedrijf van de familie Jongkind aan de Dorpsweg naar de fokveedag in Hoornaar te gaan. Dat kan nog steeds, maar dan loop je door een hofje van woningen in de oude boerderij, aangevuld met nieuwe woningen daar omheen. In één daarvan wonen Elsemiek Groen en Rik den Otter met hun zoon Mees.

Het was voor beiden duidelijk dat dit een “van het gas af” woning zou worden. Ook bij een nieuw te bouwen huis moeten er goede plannen klaarliggen om het gewenste resultaat te bereiken.

Lees het verhaal van Rik, Elsemiek en Mees, hun ervaringen en wat ze zoal aan de woning hebben gedaan.

Arie en Inge Aanen

Arie en Inge Aanen hebben een boerderij aan de Lage Giessen in Hoornaar. Een aantal jaren geleden hebben ze de koeienstal gemoderniseerd en daarbij ook een groot aantal van 203 zonnepanelen geplaatst op het dak van de schuur. Dit in combinatie met het verwijderen van asbest.

Lees hun verhaal en wat ze nog meer hebben gedaan.

Uw verhaal hier?

Heeft u zelf ook een woning waar u al allerlei energiebesparende maatregelen heeft uitgevoerd of kent u iemand die hier mee bezig is? Laat ons het graag weten. Stuur een mailtje naar info@duurzaamhoornaar.nl en we nemen hierover contact met u op.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld u aan en blijf op de hoogte van de laatste duurzame ontwikkelingen in Hoornaar

Aanmelden
Contact

Duurzaam Hoornaar is een initiatief van Dorpsraad Bruisend Hoornaar

info@duurzaamhoornaar.nl

Privacy statement

© Duurzaam Hoornaar