Samen duurzame energie opwekken via zonnepanelen. Doe u ook mee?

Mensen uit Hoornaar samen brengen, dat bereiken we met dit initiatief. Een Hoornaarder stelt een deel van zijn dak met zonnepanelen beschikbaar voor een bewoners uit Hoornaar die niet of over onvoldoende zonnepanelen kan beschikken. Hoe eenvoudig kan het zijn.

Samen een duurzamere woon-, werk- en leefomgeving creëren met nog meer verbondenheid. 

Wilt u meer weten hoe u als ondernemer, eigenaar van een bedrijfspand of als inwoner van Hoornaar hieraan kunt deelnemen? Kijk hieronder voor meer informatie.

Bent u inwoner van Hoogblokland of Noordeloos en bent u ook hierin geinteresseerd? Laat het ons weten en we vertellen u wat mogelijk is.

Op de Informatiemarkt Energiebesparing die op  11 april plaatsvindt, zal ook meer verteld worden over de mogelijkheden voor onze dorpen.

Voor ondernemer/
eigenaar bedrijfspand

Bent u ondernemer/eigenaar van een bedrijfspand in Hoornaar en wilt u uw dak inzetten om zonne-energie op te wekken? Dan kunt u dit doen voor eigen gebruik, maar u kunt er ook voor kiezen om uw dak beschikbaar te stellen voor een collectieve energieopwekking voor de bewoners van Hoornaar.

Wilt u zelf ook zonne-energie opwekken en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees hier meer over in de brochure 'Zon op bedrijfsdaken'.

Heeft u over bovenstaande vragen of wilt u ook zonne-energie opwekken en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in en we nemen hierover met u contact op.

Voor bewoners: Zonnepanelen op andermans dak

Wilt u als bewoner ook zonne-energie opwekken en helemaal energieneutraal zijn? Maar wilt u zelf geen zonnepanelen op uw huis of kan dit niet vanwege de monumentale status van uw woning, dan kunt u deelnemen aan de 'Collectieve energie-opwekking'. 

U kunt dan zonnestroom opwekken via zonnepanelen op andermans dak. Dit zijn veelal daken van bedrijfspanden.  Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft, kunt u ook vinden in de Energiescan of het maatwerkadvies. Wel zo handig als u straks wilt deelnemen.

Interesse in deelname?

De komende tijd wordt het plan verder uitgewerkt. Heeft u belangstelling voor deelname en/of heeft u al vragen? Vul dan graag onderstaande contactformulier in en we nemen met u hierover contact op.

Meld u vrijblijvend aan of stel uw vraag

Wilt u ook energie opwekken via uw bedrijfsdak of heeft u als inwoner interesse om uw energie af te nemen via zonnepanelen op andermans dak? Vul dan graag uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk met u contact op.

Versturen
Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld u aan en blijf op de hoogte van de laatste duurzame ontwikkelingen in Hoornaar

Aanmelden
Contact

Duurzaam Hoornaar is een initiatief van Dorpsraad Bruisend Hoornaar

info@duurzaamhoornaar.nl

Privacy statement

© Duurzaam Hoornaar