Duurzaam hart van de Alblasserwaard

11 april: Informatiemarkt Energiebesparing in 'Het Bruisend Hart'

Op donderdag 11 april organiseert de werkgroep Duurzaam Hoornaar in samenwerking met de gemeente Molenlanden en het Regionaal Energieloket een Informatiebijeenkomst over energiebesparing en aardgasvrij wonen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor energiebesparing voor uw woning? Wilt u ook tips en adviezen hoe u dit kunt doen? Wilt u weten hoe u naar gasloos kunt gaan en hoe we in onze dorpen gezamenlijk energie willen gaan opwekken via zonnepanelen op andermans dak en hoe u hieraan kunt meedoen?

Kom dan 11 april naar de Informatiemarkt in 'Het Bruisend Hart', bezoek de presentatie van het Regionaal Energieloket en verneem hoe ook u uw woning kunt verduurzamen!

Maak kans op een gratis warmtescan van uw woning!

Veel woningen zijn nog niet optimaal geïsoleerd. Dat is een gemiste kans, want de woning verliest dan niet alleen warmte, maar het kost ook onnodig veel geld. Met een warmtescan kunt u echter eenvoudig zien waar de warmte uit huis weglekt en waar u het beste kunt isoleren. Bijvoorbeeld met dubbel glas, vloer- of dakisolatie of met eenvoudige maatregelen zoals radiatorfolie of tochtstrips. 

Meld u aan en maak tevens kans op 1 van de 3 gratis warmtescans t.w.v. € 30!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld u aan en blijf op de hoogte van de laatste duurzame ontwikkelingen in Hoornaar

Aanmelden
Contact

Duurzaam Hoornaar is een initiatief van Dorpsraad Bruisend Hoornaar

info@duurzaamhoornaar.nl

Privacy statement

© Duurzaam Hoornaar